Milyen anyagból legyen az ovis ágynemű?

ovodas agynemuAz ovis ágynemű választását megnehezíti, hogy sok téves információ kering a nagyvilágban.

A gyermek szempontjából nagyon fontos, hogy az ágynemű megfelelő anyagból legyen. Mármint legyen puha, ölelgetni való, ugyanakkor kényelmes legyen rajta feküdni. és legyenek rajta kutyusok, hercegnők és szuperhősök is!

De mi számít megfelelőnek felnőtt szemmel? Az, ha az anyaga bőrbarát, télen meleg, nyáron jól szellőző? És vajon van olyan ovis paplan, ami a gyermek szempontjainak is megfelel, és felnőtt szemmel is ideális?

Naná, hogy van!

Ovis ágynemű tulajdonságai

Az ovis ágynemű legyen könnyű, mint a pehely, hogy a gyermek nyugodtan mozoghasson, forgolódhasson alatta, ha akar. Legyen optimális a hőelvezetése, és ha úgy alakul, szívja fel az izzadtságot.

A pamut nagyszerű választás lenne ovis ágynemű számára, hiszen természetes anyagból készült, bőrbarát. Remekül szellőzik, ölelgetni és gyűrnivaló anyag.

Azonban a rugalmas puha PE szél még jobb megoldás, mert a könnyű és paplan gyűrhető, de kirúgja magát. Könnyen kezelhető, jól bírja a gyakori mosást is, nem deformálódik könnyen.

Ha már szóba került a koszolódás, az ovis ágyneműt gyakran kell mosni, mert koszos tappancsok is felmásznak néha az ágyra, és előfordulhatnak még éjszakai balesetek is.

Az ovis paplan gyakran önmagában mintás, nem szükséges paplanhuzatot tenni rá, ezért még takarékos megoldást is jelenthet.

Az ovis ágynemű színe

Az ovis ágynemű színét könnyű kitalálni, mindig az, ami éppen divatos. Az éppen új, vagy régi,d e közkedvelt mesehősök. Az éppen népszerű Hercegnős paplanok biztosan sikert aratnak a kicsiknél.

Mert nekik még nagyon fontos hogy a paplanjuk, a világuk színei vidámak, kedvesek és színesek legyenek. Hiába lenne praktikusabb a gyors koszolódás miatt a sötétebb minták és színek, de óvodás korú gyermeknek inkább nem ajánlott.

Az ovis paplan választék világos alapszíneket, barátságos formákat, és esetleg ismert mesehősöket is felvonultat. A kutyusos, bárányos és az autós minták örökzöldek!

Ovis ágynemű allergia esetén

 Sajnos gyakoribbá váltak a légúti problémák, allergiák az ovisok körében is. vannak kimondottan atka stop ovis ágyneműk, melynek fedőanyaga pamut, ezért nem töltődnek statikus elektromossággal, így nem vonzza a levegőben szálló port. Komolyabb allergia esetén pedig érdemes medisan terméket választani, ami jól viseli a 95 fokos főzőmosást is, ami asztma esetén a szükséges fertőtlenítő mosást biztosítja.

Összegezve tehát, az ovis ágynemű legyen barátságos szín- és formavilágú. Az anyaga legyen könnyű, és rugalmas. Ugyanakkor jól szellőzzön és legyen fejlett nedvszívó képességű. Ilyen ágyneműben öröm lesz az alvás a gyermek számára.

A legújabb bejegyzések

 • 9 dolog, amit ellenőrizz, ha nem indul az autó
  9 dolog, amit ellenőrizz, ha nem indul az autóBárkivel, bármikor megeshet, hogy nem indul be gépjárműve. Sajnos ez ugyanúgy előfordulhat használt és új autók esetében is, persze az újak esetében erre kisebb az esély. Amennyiben mégis megtörténne...
 • Milyen anyagból legyen az ovis ágynemű?
  Milyen anyagból legyen az ovis ágynemű?Az ovis ágynemű választását megnehezíti, hogy sok téves információ kering a nagyvilágban. A gyermek szempontjából nagyon fontos, hogy az ágynemű megfelelő anyagból legyen. Mármint legyen puha,...
 • Manzárd tető - infra fűtés
  Manzárd tető - infra fűtésManzárdtető építésekor célszerű a tetőtérbe infrafűtés tervezése. A sötétsugárző infrapanelek nem tűzveszélyesek, ez a fa ácsolat és lambériás manzárdszoba biztonsága érdekében fontos. Az elektromos...
 • Hogyan tartsd meg a dolgozóidat?
  Hogyan tartsd meg a dolgozóidat?A lojális alkalmazott ma már igen nagy kincs, nem véletlen, hogy a cégek foggal-körömmel ragaszkodnak egyes munkavállalóikhoz. A kedvezőbb anyagi feltételek, az előrelépési lehetőségek azonban könnyen...

Népszerű PR-cikkek

 1. Milyen anyagból legyen az ovis ágynemű?
  Milyen anyagból legyen az ovis ágynemű?Az ovis ágynemű választását megnehezíti, hogy sok téves információ kering a nagyvilágban. A gyermek szempontjából nagyon fontos, hogy az ágynemű megfelelő anyagból legyen. Mármint legyen puha,...
 2. 9 dolog, amit ellenőrizz, ha nem indul az autó
  9 dolog, amit ellenőrizz, ha nem indul az autóBárkivel, bármikor megeshet, hogy nem indul be gépjárműve. Sajnos ez ugyanúgy előfordulhat használt és új autók esetében is, persze az újak esetében erre kisebb az esély. Amennyiben mégis megtörténne...

Honlapoptimalizálás

 • Honlap keresőoptimalizálás – SEO A weboldal keresőoptimalizálás kérdései A Google által a webmestereknek kiadott SEO-útmutató ugyan elég jól eligazít a honlap-keresőoptimalizálás alapvető kérdéseit illetően, így az ajánlások betartásával bárkinek módja van arra, hogy keresőbarát weblapot készítsen, (tovább)
 • Szemantikus weboptimalizálás, linképítés Szemantikus weboldal optimalizálás, linkprofil építés A szemantikus keresés mibenléte A Google keresőalgoritmusa az elmúlt évek fejlesztései és a gépi tanulás lehetővé tétele eredményeként ma már mesterséges intelligenciaként működik és a kulcsszavas egyezéseken messze (tovább)

A rendszer néhány oldala

A LEGFONTOSABB OLDALAK:

UngParty és Balládium

Termékek és Szolgáltatások. Életmód, technológia, WEB. Manzárd műhely. PR cikkek megjelentetése életmód, termék, szolgáltatás, internet, weboldalak témakörben. Keresőmarketing,  tartalmi alapú linképítés és Google honlap optimalizálás - SEO. Berniczky Éva és Balla D. Károly művei, könyvei - ismertetések, kritikák.

Budapest nevezetes arról, hogy számos szolgáltatás él jobbnál jobb ajánlatokkal, így például híres a virtuális pánikrendelő, az infrapanel webáruház. Honlap optimalizálás egyenesen a SEO-szakembertől, aki képzett linképítő mesterként képes a weblapok Google-helyezését javítani a találati listákon, tudva, hogy a komplex linkmarketing, honlapoptimalizálás, tartalommarketing és kreatív Google-keresőoptimalizálás segítségével a fővárosi agorafóbia weblapja is előbbre kerülhet.