A LEGFONTOSABB OLDALAK:

UngParty és Balládium

Honlapoptimalizálás - Seo Google

Arvisura laptop linképítés:

Budapest nevezetes arról, hogy számos szolgáltatás él jobbnál jobb ajánlatokkal, így például híres a virtuális szerver bérlés és a használt csavaros salgó-polc webáruház, valamint a minőségi pánikbetegséget is kezelő ügyvédi iroda kínálata csakúgy, mint a professzionális sofőrök vezette autók, a kulcs nélküli zárnyitás és zárcsere Budapest 30 km-es körzetében. Elérhető a tömeges sms-kampány optimalizálás - egyenesen a SEO-szakembertől, aki képzett linképítő mesterként képes a weblapok Google-helyezését javítani a találati listákon, tudva, hogy a komplex linkmarketing, honlapoptimalizálás, tartalommarketing és kreatív Google-keresőoptimalizálás segítségével a fővárosi agorafóbia weblapja is mentesülhet a Salgó Oszkár féle magánnyomozók törvényi hatásköre alól a közlekedés zéró toleranciája miatt érvényesített jogvédelem Ukrajnában, Kárpátalján és Budapesten - a Kádár-korszak illegális szamizdat sajtója

Honlapoptimalizálás

Nincs megjeleníthető elem

» Berniczky | » Balla D. | régi: » Kettenklub | Más: bdk-blog | bdk-versblog

Transzferár nyilvántartás - SEO

Az egész azzal kezdődött, hogy 2006-ban beneveztem az első magyar keresőoptimalizáló versenyre, holott jószerével azt sem tudtam, eszik-e vagy isszák a keresőoptimalizálást (angol rövidítése: SEO). Ennek ellenére 5. lettem. A következő évben már díjazásos, profi verseny indult, itt is bejutottam az első tízbe. 2008-ban, a második díjazásos versenyen már öldöklő harc folyt, nem kerültem az élmezőnybe, igaz, nem is igyekeztem eléggé. Közben meg később még eleget tettem néhány megbízásnak, illetve nyújtottam segítséget barátaimnak, leginkább azonban saját oldalaimat optimalizáltam.

2011 elején aztán megismertem a transzferárakat és a transzferár nyilvántartást azon a réven, hogy SEO-megbízással kerestek meg: egy üzleti oldalt kellett volna keresőoptimalizálnom. Nem igazán fűlött a fogam a dologhoz, de az üzletasszony rábeszélt. Ha pedig így történt, akkor már komolyan vettem a dolgot. Én az ilyen munkát saját bázis kialakításával kezdem, ezért rögvest indítottam két „üzleti” blogot a témában. Aztán a megbízóval mégsem sikerült megegyeznünk, de én a két blog gondozását nem hagytam abba, mígnem 3-as PR értékre és a találati listákon igen jó pozíciókra tettek szert a transzferár keresőkérdéssel. Ekkor más helyről újabb megbízás érkezett. Ezúttal meg is állapodtunk. Az általam támogatott oldal előbb szépen lépdelt előre a Google találati listán, aztán visszaesett. De hát a SEO-munka türelemjáték, aki gyors eredményt vár, az szamár. Hát most én is kínlódgatok és lassan magam is transzferárabilissá válok.(bdk)

Más Seo-akcióm:  József Attila szobra - tiltakozás


Címkék: keresőoptimalizálás