Új társ a konyhában: a thermomixer felhasználási lehetőségei
Az alábbi cikkben bemutatunk egy új társat a konyhában, a thermomixer felhasználási lehetőségei ugyanis olyan szélesek, hogy te is akarsz majd egyet otthonra!

anvalor.jpg

Nagyjainkban már minél gyorsabb és szélesebb körben felhasználható egy gép annál jobban szeretjük, legfőképp a főzés esetében ahol a legjobb, ha egy gépünk több étel elkészítésére is alkalmas. Új társunk lehet a konyhában a thermomixer, aminek a felhasználási lehetőségei szinte végtelenek.

Mi is az a Thermomixer?

A Thermomixer egy rendkívül sokoldalú, többfunkciós gép, amiben több funkciót is egyesítettek. Ezek a funkciók lehetővé teszik a keverést, párolást, főzést valamint az élelmiszer feldolgozást. Ezen funkcióknak köszönhetően  számos ételt és receptet elkészíthetünk, legyen az egy jó házi kenyér, különféle tésztaszószok, joghurtok, paszták, curry vagy vaj.

Egy thermomixer rendkívül hasznos segéd a konyhában, hiszen képes több mint 20 készüléknek a munkáját elvégezni, közben lehetővé téve az alábbiakat:

 • aprítás,
 • turmixolás,
 • mérlegelés,
 • dagasztás,
 • darálást, stb

Ezeken kívül elmondhatjuk még, hogy remekül használható habosításra is, amit alkalmazhatunk a krumplipürék, levesek, szószok vagy akár egy pizzatészta esetében is. Szinte végtelen mennyiségű receptet készíthetünk el csupán ezzel az egy géppel. Előnyei mellett szól még, hogy thermomixer vásárlása online is lehetséges, így otthonunk kényelméből is beszerezhetjük a gépet.

Thermomixer előnyei

Egy thermomixernek rengeteg előnye lehet a széles körű felhasználhatósága mellett is, amikkel együttesen a tökéletes társunk lehet a konyhában. Ezek az előnyök lehetnek a:

Kompaktság

A konyha készülékek esetében legtöbbször a méret szokott a probléma lenni, hiszen egy jó pár esetben a megvásárolt készülékek nem elég kompaktak és túl nagy helyet is foglalnak. Szerencsénkre a Thermomixerrel nem lesznek ilyen problémáink, mivel rendkívül kompakt ás alkatrészek terén is minimálissal rendelkezik valamint használata is nagyon egyszerű.

Gazdaságosság

Ez a rendkívül hasznos konyhai gép lehetőséget nyújt nekünk abban, hogy kedvenc ételeinket, legyen az egy pizza vagy akár egy torta, sütemény otthonunkban is rövid időn belül elkészíthessük, így ezeket többé nem kell megvásárolnunk vagy rendelnünk.

Környezettudatosság

Thermomixer nélkül mind a főzéshez, pároláshoz és sütéshez is más edényt és eszközt használnánk, amik elég nagymértékben fogyasztják az áramot, viszont a használatával mindezt egyben elkészíthetjük. Ennek előnye, hogy sokkal gyorsabban és környezettudatosabban főzhetünk.

Multifunkciós kivitel

A multifunkciós kivitelének köszönhetően rendkívül gyorsan felhabosíthatjuk a gyümölcsleveket, turmixokat vagy akár a muffin tésztát, aminél már csak annyi dolgunk van, hogy bedobjuk a sütőbe azt. Kezdők számára is remek megoldás lehet, hiszen a gép előre programozott receptekkel valamint irányított főzéssel is el van látva, így egy egyik péksütemény elkészítése sem lehet probléma.

Kényelmes használat

Azon kívül, hogy a Thermomixernek rendkívül széles a felhasználási területe, még a használata is kényelmes, amit a beépített mérlegének és egyszerű kezelésének is köszönhet.

Összegezve

A Thermomixer remek társunk lehet a konyhában, hiszen használata nagyon sokoldalú, kezelése egyszerű, nem foglal sok helyet valamint kezdők számára is remek választás.

életmód webshop termék gasztroműhely

A legújabb bejegyzések

 • Manzárd tető - infra fűtés
  Manzárd tető - infra fűtésAz infrafűtés manzárd tető alatt is biztonságos lehet, ahogy kültéri teraszok fűtésére is alkalmas.  A manzárdtetők alatti lakótér megfelelő kialakításához  pontos tervezésre és fűtéstechnikai...
 • Történet egy jól sikerült virágküldésről
  Történet egy jól sikerült virágküldésrőlAki több mint 15 éve foglalkozik virágküldéssel és napi szinten több virágcsokrot is kiszállít, az már ismerheti az emberek reakcióját azzal kapcsolatban, ha egy gyönyörű virágcsokrot kapnak. Van...
 • Új társ a konyhában: a thermomixer felhasználási lehetőségei
  Új társ a konyhában: a thermomixer felhasználási lehetőségeiAz alábbi cikkben bemutatunk egy új társat a konyhában, a thermomixer felhasználási lehetőségei ugyanis olyan szélesek, hogy te is akarsz majd egyet otthonra! Nagyjainkban már minél gyorsabb és...
 • Hogyan alakul az őszi ékszerdivat 2021-ben?
  Hogyan alakul az őszi ékszerdivat 2021-ben?Szívesen vásárolnál néhány új ékszert 2021 őszén? Szerencsére a nyakláncok és fülbevalók ára is kedvezőbb ilyenkor. Mutatjuk, hogyan alakul a divat! Az ősz mindig nagy teret enged a feltűnő és...

Népszerű PR-cikkek

 1. 9 dolog, amit ellenőrizz, ha nem indul az autó
  9 dolog, amit ellenőrizz, ha nem indul az autóBárkivel, bármikor megeshet, hogy nem indul be gépjárműve. Sajnos ez ugyanúgy előfordulhat használt és új autók esetében is, persze az újak esetében erre kisebb az esély. Amennyiben mégis megtörténne...
 2. Pilinszky János: Két szonett
  Pilinszky János: Két szonettPilinszky János Két szonett I Csak fussatok hát, mint veszett ebek,vonítsatok, ha gyilkos éjszakakörülkerít a farkasok hada,hogy fölkoncolja hitvány testetek.Hát sírjatok csak csípős könnyeket,a...
 3. Manzárd tető - infra fűtés
  Manzárd tető - infra fűtésAz infrafűtés manzárd tető alatt is biztonságos lehet, ahogy kültéri teraszok fűtésére is alkalmas.  A manzárdtetők alatti lakótér megfelelő kialakításához  pontos tervezésre és fűtéstechnikai...

A rendszer néhány oldala

A LEGFONTOSABB OLDALAK:

UngParty és Balládium

Termékek és Szolgáltatások. Életmód, technológia, WEB. Manzárd műhely. PR cikkek megjelentetése életmód, termék, szolgáltatás, internet, weboldalak témakörben. Keresőmarketing,  tartalmi alapú linképítés és Google honlap optimalizálás - SEO. Berniczky Éva és Balla D. Károly művei, könyvei - ismertetések, kritikák.

Budapest nevezetes arról, hogy számos szolgáltatás él jobbnál jobb ajánlatokkal, így például híres a virtuális pánikrendelő, az infrapanel webáruház. Honlap optimalizálás egyenesen a SEO-szakembertől, aki képzett linképítő mesterként képes a weblapok Google-helyezését javítani a találati listákon, tudva, hogy a komplex linkmarketing, honlapoptimalizálás, tartalommarketing és kreatív Google-keresőoptimalizálás segítségével a fővárosi agorafóbia weblapja is előbbre kerülhet.

Kiemelt bejegyzés: Manzárd infrafűtés

Ideiglenes linktámogatás: PR-cikk Weblap - infrapanel fűtés

süti beállítások módosítása